Nar-anon And Nara-teen  

بازگشت   Nar-anon And Nara-teen > تازه واردین > سؤالات تازه واردین

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 10-02-2009, 10:40 PM   #1
lala
تازه ثبت نام شده

پیش فرض تردید

سلام دوستان من یکسال است که ازدواج کرده ام بیمارم که همان همسرم است به تازگی وارد 90 روز پاکی شده وکلاسهای قدمش رو هم شروع کرده و من هم گاهی به جلسات نارانان میرم 5 جلسه رفته ام ولی قدمها را شروع نکرده ام و به تازگی با این تردید مواجهم که نمیدانم میتوانم با او بمانم یا نه؟آیا این فنا کردن زندگی خودم نیست من از ادامه این راه میترسم لطفا با دلایل درست مرا به اطمینان نزدیک کنید.کمکم کنید
lala آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 10-09-2009, 07:14 PM   #2
admin
عضو خدمتگذار سایت

Thumbs up

نقل قول:
نوشته اصلی توسط lala نمایش پست ها
سلام دوستان من یکسال است که ازدواج کرده ام بیمارم که همان همسرم است به تازگی وارد 90 روز پاکی شده وکلاسهای قدمش رو هم شروع کرده و من هم گاهی به جلسات نارانان میرم 5 جلسه رفته ام ولی قدمها را شروع نکرده ام و به تازگی با این تردید مواجهم که نمیدانم میتوانم با او بمانم یا نه؟آیا این فنا کردن زندگی خودم نیست من از ادامه این راه میترسم لطفا با دلایل درست مرا به اطمینان نزدیک کنید.کمکم کنید
با درود بر شما ,

ورودتان را تبریک میگویم.

من همسر ندارم , اما یک متنی در صفحه اول قدم یکم الانان که قدمهای اعضا از روی این کتاب کار میشد در گذشته درست چند خط اول نوشته شده :
" عده زیادی از ما وقتی به الانان می آییم ناامید و مأیوس هستیم . میخواهیم راهی پیدا کنیم تا بتوانیم شخص الکلی را ترک دهیم . عده ای دیگر در خانه الکلی زندگی می کردند و یا شریک الکلی خود را ترک کرده اند و مدت زمان زیادی با الکلی در حال مصرف زندگی نمی کنند. ما شاید تا زمانی که شروع به شناختن مشکلات آشنا در زندگی خودمان و روابطمان نکنیم , نمی توانیم نگاه درستی راجع به زندگی با وجود یک الکلی داشته باشیم. "

اما بهتر از هر کسی دیگر یک متخصص یا مشاور زندگی میتواند به شما کمک کند که زندگی در کنار این شخص میتواند برایتان سودمند باشد یا نه ! تردید شما را تبدیل به یک تصمیم میکنه و اینطوری آگاهانه تصمیم میگیرید.

توی انجمن محترم دوازده قدمی معتادان گمنام و در نارانان هم همینطور عنوان میشه کارهای بزرگ را تا پیش از یک سال از تاریخ ورودتان به جلسات و اصولی کار کردن روی اصول برنامه انجام ندید. منم بهتون پیشنهاد میکنم این کارو نکنید و اجازه بدید شرایط بهتر بشه.

تجربه شخصی من به عنوان شخص من نه نارانان:
یه روزی میگفتم اگر عزیزان مصرف کننده من خوب بشوند من دیگه هیچ مشکلی ندارم , پاک شدند اما هنوز من میگم اگر اینطوری بشه من مشکلی ندارم اونطوری بشه من مشکلی ندارم. یکم به خودتون فرصت بدید شما ابتدای راهی هستید که بسیار زیباست و مطمئن باشید که اینطوری نمیمونه. دعا کنید برای اینکه بتونید انتخاب صحیح رو انجام بدید و خداوند هم کمکتون کنه. ما به عنوان همدردان شما هم برای شما دعا میکنیم.
ازتون هم خواهش میکنم که در جلسات بیشتر شرکت کنید و یک راهنما انتخاب کنید که قدمها را کارکنید که از این سردرگمی که اکثر ماهایی که وارد نارانان میشیم باهاش درگیر هستیم آسوده بشید.

در انتها از دوستان دیگر هم میخوام که تجربیاتشون رو به این دوستمون ارائه بدهند در صورتی که براشون ممکنه. چون میدونم که من کمکی به ایشون نمی توانم انجام بدم.

به امید پاکی تمام بیماران در حال عذاب و پاک ماندن بیماران درحال بهبودیمان.
بدرود
admin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش