Nar-anon And Nara-teen  

بازگشت   Nar-anon And Nara-teen > عمومی > بیان احساسات شما

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-03-2009, 11:52 PM   #1
gelareh
تازه ثبت نام شده

Post در آرزوی آرامش

هیچ چیز نتوانسته در این مدت مرا به ارامش برساند.خیلی خیلی احساس درماندگی و نا امیدی

مرا اشفته کرده است.درد مرا هیچ کس جز خداوند درک نمیکند.نمی دانم چرا او که درمان این درد

را می داند مرا یاری نمی کند . آنقدر عاجز و درمانده ام که ادامه زندگی برایم .........................

برایم دعا کنید تا خداوند برای همیشه مرا از درد رها سازد و ادامه زنکیم را پر از حسهای زیبا و پر

از معنویت قرار دهد.
gelareh آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 01-04-2009, 11:57 AM   #2
azadeh
تازه ثبت نام شده

azadeh به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض ايمان

... احساس ضعف وتنهايي مي كردم . از مسير زندگيم نامطمئن بودم و نمي دانستم براي كمك گرفتن به كجا بايد بروم . در نارانان به من پيشنهاد شد چنانچه به نيروي برترم ايمان پيدا كنم امنيت و هدايت را خواهم يافت . من آن امنيت و توانايي را مي خواستم . ولي ايمان يك شبه سراغم نيامد اين كار مستلزم گذر زمان و تلاش براي رشد و پيشرفت مي باشد .
بذري كه كاشته بودم جوانه زد و آن زماني بود كه از نيروي برترم كمك طلبيدم و دانستم منبع كمك من او خواهد بود . بذر كوچك ايمان را با نور دعاهاي روزانه ام تغذيه كردم . ايمانم قوي شد از زندگي با شرايط موجود آن بهره گرفتم . سرانجام روزي دريافتم ايمانم همانند درخت بزرگ در حال رشدي است كه البته طوفان هاي زندگي ام را متوقف نميكند ولي مي دانم در سايه آن امن خواهد بود .مي دانم ايمان به نيروي برترم طوفان ها و رخداد هاي بد زندگي ام را متوقف نخواهد كرد اما به قلبم آرامش مي بخشد در پناه ايمانم با سختي ها روبرو مي شوم.

دراين لحظه اصلاً حال خوبي نداشتم شروع كردم به خواندن نشريات اولين چيزي كه به صورت اتفاقي باز شد مطلب بالا بود از كتاب تجربه نيرو اميد بعد از آن به سايت سري زدم و پست شما را خواندم احساس كردم اين مطلب پاسخ هر دو نفر است هم من هم تو;)
azadeh آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 10-10-2009, 11:02 AM   #3
azadeh
تازه ثبت نام شده

azadeh به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض اميدوارم آن روز امروز باشد

دوست داشتم وقتي دوباره بعداز مدت ها در سايت پست جديدي ميگذارم به نوعي متفاوت از گذشته باشم بهنووعي چشمگير. هرچند امروز اين احساس را دارم اما........ اين تفاوت تفاوت خوبي نبود تفاوتي حاصل از پنهان شدن ، فرار كردن و كلا كنار گذاشتن برنامه برايم هست كه اصلا هم خوب نيست .فكر مي كردم در اين مدت هيچ تفاوتي در من ايجاد نشده همان آزاده هستم مثل گذشته با اين تقاوت كه ديگر با برنامه به صورت روزانه زندگي نميكند و فقط خداست كه هميشه با اوست اما حالا كه پست هاي گذشته خودم را مي خواندم تعجب ميكردم كه حتي اين پستها را من نوشتم .اين تفاوت چند ماه پيش من تا امروز است اميدوارم روزي به برنامه برگردم اميدوارم آن روز امروز باشد . برايم دعا كنيد
azadeh آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 10-11-2009, 04:45 PM   #4
admin
عضو خدمتگذار سایت

نقل قول:
نوشته اصلی توسط azadeh نمایش پست ها
دوست داشتم وقتي دوباره بعداز مدت ها در سايت پست جديدي ميگذارم به نوعي متفاوت از گذشته باشم بهنووعي چشمگير. هرچند امروز اين احساس را دارم اما........ اين تفاوت تفاوت خوبي نبود تفاوتي حاصل از پنهان شدن ، فرار كردن و كلا كنار گذاشتن برنامه برايم هست كه اصلا هم خوب نيست .فكر مي كردم در اين مدت هيچ تفاوتي در من ايجاد نشده همان آزاده هستم مثل گذشته با اين تقاوت كه ديگر با برنامه به صورت روزانه زندگي نميكند و فقط خداست كه هميشه با اوست اما حالا كه پست هاي گذشته خودم را مي خواندم تعجب ميكردم كه حتي اين پستها را من نوشتم .اين تفاوت چند ماه پيش من تا امروز است اميدوارم روزي به برنامه برگردم اميدوارم آن روز امروز باشد . برايم دعا كنيد
با درود

دوست عزیز , شما عضو فعال این انجمن هستید پس باید عضو فعال گروه هم باشید .

میدونید من هروقت به حال و احوال کنونی شما 2چار میشم میبینم زمانی است که خیلی وقته داره مشکلات و مسائل رو زیر فرش قایم میکنم و حالا با یک مشکل و مسئله بزرگتر اونو به سطح اومده و من رو ناامید کرده و در نهایت اولین چیزی که به ذهنم میرسه خراب کردن تمام چیزایی است که به دست آوردم , جلسه , دوست بهبودی همنوع و همجنسم که بفهمند منو, از همه مهم تر آشتی با خداوندی که ازش غافل شده بودم و...

پیشنهاد میکنم یک لیست از داشته هات بنویسی و در نهایت یک لیست از مسائلت و حتماً با راهنمات تماس بگیری.

براتون دعا میکنم که بهترین اتفاقات خوش و شاد بیوفته براتون
ان شا الله خبر خوش بشنویم ازتون
admin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش