![]() |
|
|
#1 |
|
تازه ثبت نام شده
|
سلام دوستان . من درسوئد زندگی میکنم .تا کنون در جلسات به زبان سوئدی شرکت داشته ام . به امید خدا در
صدد باز کردن جلسه به زبان فارسی هستیم . بسیار خوشحال و نیزمضطرب هستیم که چگونه برگزار خواهد شد. دعایمان کنید |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
عضو خدمتگذار سایت
|
نقل قول:
بسیار عالی . واقعاً خوشحالم. امیدوارم که موفق باشید. اگر که پنفلت های فارسی رو خواستید میتوانید به ایمیل info [at] naranon.ir یک میل بفرستید و درخواستتون رو عنوان کنید و بلافاصله براتون بفرستیم.خوشحال میشویم اگر بتوانیم کاری برایتان انجام دهیم. در مورد نشریات به زبان پارسی هم میتوانید با شماره تلفنی که براتون در پیغام خصوصی میگذارم تماس بگیرید و ازشون بخواهید که پست کنند. احتمالاً اگر شرکت پست ایراد نگیره براتون ارسال میشه. در نهایت آروم باشید و لذت ببرید , چرا که خداوند هم هست پس به شما کمک میکنه. پیشاپیش راه اندازی جلساتتان را تبریک میگم .موفق باشید
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
تازه ثبت نام شده
|
ساعت حدود ٨ صبح است. دو ساعتی میشود که بیدار شده ام . از دیروز احساس کسالت و اضطراب درونی دارم. یکشنبه بناست که در
جلسه باز گروه « ان ای » در شهری دیگر شرکت کنم.و قرار است با دوستی از ان گروه قرار اجاره کردن جا برای گروه جدید ال انون فارسی زبان را بگذاریم. در هفته گذشته وبخصوص در چند روز اخیر این موضوع در سرم خیلی می چر خید . خیلی بالا و پائین میشدم . امروز چهارشنبه است و تا یکشنبه چهار روز مانده است. مضطرب و خوشحال ؛این هر دو حالی که این چند هفته داشته ام. کامپیوتر را روشن مکنم. به سایت نارانان میروم.دوست عزیزی متنی زیر متن قبلی ام نوشته است.میخوانمش .موهای بدنم سیخ میشود.خیسی اشک را در چشمانم حس میکنم .سرا پا امیدو شادی میشوم. دو احساس اضطراب و خوشحالیم توازنشان به شدت تغییر کرد. حالا شادی و امیدم بسیار بسیار زیاد است و اضطرابم بسیار بسیار کم. این تغییر زیبا از برنامه واز ارتباط بین دوستان همبهبودی نصیبم شده است.شکرگزارم.پر از نیرو و امید گردیدم. رویتان را میبوسم |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|