Nar-anon And Nara-teen  

بازگشت   Nar-anon And Nara-teen > تازه واردین > سؤالات تازه واردین

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 11-13-2008, 09:57 AM   #1
marjan
تازه ثبت نام شده

Unhappy کمکم کنید

سلام دوستان من یک ادم عادی هستم برادرم سالها پیش معتاد بوده که به حول و قوه الهی الان پنج ساله پاکه و ازدواج کرده
من فکر میکنم من هم یک بیمارم چند وقت پیش رابطه ای با بنده خدایی داشتم و قرار بود به زودی ازدواج کنیم (البته فکر بد نکنید) که متاسفانه با یه اتفاق کوچیک بهم خورد
حالا هر کار میکنم اون و خاطراتش رو از ذهنم بیرون کنم نمیشه دائم در حال گریه کردن هستم
نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید
marjan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 12-25-2008, 09:59 AM   #2
admin
عضو خدمتگذار سایت

نقل قول:
نوشته اصلی توسط marjan نمایش پست ها
سلام دوستان من یک ادم عادی هستم برادرم سالها پیش معتاد بوده که به حول و قوه الهی الان پنج ساله پاکه و ازدواج کرده
من فکر میکنم من هم یک بیمارم چند وقت پیش رابطه ای با بنده خدایی داشتم و قرار بود به زودی ازدواج کنیم (البته فکر بد نکنید) که متاسفانه با یه اتفاق کوچیک بهم خورد
حالا هر کار میکنم اون و خاطراتش رو از ذهنم بیرون کنم نمیشه دائم در حال گریه کردن هستم
نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید

سلام

دوست من , طبق سنت سوم میگه : تنها لازمه عضویت در نارانان داشتن مشکل اعتیاد در میان بستگان یا دوستان است. پس برادر شما هرچند هم کم در کنار شما باشد بیماری اون به شما سرایت میکند. به قول خودم : حتی اگر بقال سر کوچه هم معتاد باشد نیاز است در انجمن شرکت کنیم.
در مورد موضوع شما پیشنهاد میکنم حتماً با دوستان بهبودی در جلسه مشارکت کنید و از حال و احساستان بگویید.
در انجمن ما همه ما میشه گفت به نوعی وابسته هستیم که اینطور زندگی رو تعطیل و به شخص عزیز ناخوشمان تمرکز میزاریم و زندگی او را نیز مثل خود تعطیل میکنیم.
کسی در مورد کس دیگه فکر بدی نمی کند مگر خود شخص در مورد خودش. مردم اینقدر مشغله دارند که به چیزای دیگه فکر نکنند و کسانی که میشینند فکر بد میکنند از نظر من خیلی بیمار هستند و باید از بی کاری خودشون رو در بیارند و مشغول یک کاری بشوند.

شروع کن خاطراتی که باهاش داری رو بنویس. بهت کمک میکنه که از بیرون خودت رو ببینی و آروم باشی.

گریه کردن یک راه برای درخواست از خداوند است. از خدا بخواهید که به همه آرامش دهد و همین طور به خودتان.

من شماره ام رو براتون در پیغام خصوصی میزارم خواستید من در خدمتم. من زمانی که وارد برنامه شد از یک عشق 17 ساله ضربه خورده بودم و دو سالی درد کشیدم تا به زندگی عادی برگشتم.

به هر حال براتون دعا میکنم چون خودمم نیاز به دعا دارم.

با تشکر علیرضا

You are not alone. we have Nar-anon Family Group In IRAN
admin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 01-20-2009, 02:46 PM   #3
faezeh
تازه ثبت نام شده

[QUOTE=admin;127]سلام

سلام عزيزم سعي كن معايب و محاسن اين رابطه را براي خود دسته بندي كني و حتي علت شكست اين رابطه براي خود بنويس وبا ديد منطقي و باز تمام جوانب آن را برسري كن وحضور خدا از همه مهمتر مصلحت الهي را فراموش نكن. باور كن ياد خدا معجزه مي‌كنه وقتي ميتواني موفق باشي كه خدارا در نزديكتر‌ين نقطه به خود احساس كني.برايت دعا مي‌كنم برايم دعا كن.;)
faezeh آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 01-21-2009, 08:55 AM   #4
behboodi_ramsheh
تازه ثبت نام شده

Exclamation با جنس مخالف ارتباط نگذارید صحیح نیست

با سلام به مرجان خانوم اگر واقعا به دنبال پیشرفت و موفقیت هستید به جلسات بروید مشارکت کنید با راهنما در ارتباط باشید این کار صحیح واصولی هست

واما شما آقای علی رضا شما که دوسال هست به زندگی عادی برگشته اید این را باید بدونی که ما نباید باجنس مخالف ارتباط بگذاریم واین کار اصلا صحیح نیست که شماره تلفن برای کسی بگذارید واجازه بدهید مرجان خانوم با همجنس خودشان در ارتباط باشند قصد من این نیست حال کسی رو بد کنم فقط قصدمن کمک هست همین و بس
behboodi_ramsheh آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 02-06-2009, 10:35 AM   #5
admin
عضو خدمتگذار سایت

Smile

نقل قول:
نوشته اصلی توسط behboodi_ramsheh نمایش پست ها
با سلام به مرجان خانوم اگر واقعا به دنبال پیشرفت و موفقیت هستید به جلسات بروید مشارکت کنید با راهنما در ارتباط باشید این کار صحیح واصولی هست

واما شما آقای علی رضا شما که دوسال هست به زندگی عادی برگشته اید این را باید بدونی که ما نباید باجنس مخالف ارتباط بگذاریم واین کار اصلا صحیح نیست که شماره تلفن برای کسی بگذارید واجازه بدهید مرجان خانوم با همجنس خودشان در ارتباط باشند قصد من این نیست حال کسی رو بد کنم فقط قصدمن کمک هست همین و بس
سلام

ممکنه حق با شما باشد اما همه یکجور فکر نمی کنند .

میشه بفرمایید کجای مطالب یا نشریات انجمن چنین گفته ای را تصدیق میکند؟ مگر جمله خود برنامه که میگوید : نارانان انجمنی متشکل از زنان و مردانی است که به طور مرتب گرد هم میایند تا در تجربه نیر و امیدشان از برنامه بهبودی نارانان شریک شوند. در ضمن من حدود سال 1381 تا بحال در برنامه هستم و دستم در دست راهنمایم هست که یک خانم هم هستند چون زمانی که من وارد برنامه شدم کسی به عنوان راهنما برای آقایان نبود . امروز با اصولی که از 36 اصول برنامه میدانم حد و حدودم را تعریف میکنم که توش به کسی و به خودم خسارت نخورد.
من بیش از 50جلسه شرکت کرده ام در سراسر ایران که منو کاملاً میشناسند و خدمات زیادی هم داشته ام. مادر ها و خواهر های زیادی هم با من برای مشکلاتشان تماس میگیرند و اکثراً مرا میشناسند. (مربوط به جمله ای که نارانان برای چه کسانی هست صدق میکند)

قرار نیست از چیزی که من ضربه خوردم چه آگاهانه چه نا آگاهانه همه هم همین طور باشند.

هیچ چیز اونطور که ما فکر میکنیم نیست.

منم به ایشان نگفتم که فقط با من تماس بگیرند . در قبلش گفتم با دوستان بهبودی صحبت و از حال و احساسشان در جلسه مربوطه خودشان صحبت کنند . در نهایت در مورد تجربه من سوالی داشتند شماره ام رو میگذارم که تماس بگیرند.

مثل اینکه پست قبلی مرا نیمه کاره نخوانده داغ کرده اید. تا انتها میخواندید و بعد صحبت میکرد و آگاهی کامل داشتید بهتر بود.

به هر حال من شرمنده آدم رکی هستم.

امیدوارم که به دل نگرفته باشید فقط محض اطلاع گفتم.

با آرزوی موفقیت همه.
admin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش