Nar-anon And Nara-teen  

بازگشت   Nar-anon And Nara-teen > اصول برنامه > قدم های دوازده گانه

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 11-23-2008, 07:02 PM   #1
housein
تازه ثبت نام شده

پیش فرض قدم سوم (تصمیم گرفتیم که اراده وزندگیمان را به پروردگاری که خود درک میکردیم بسپاریم)

ترس از خداوند به جهت گناهانی که در گذشته مبادرت به انجام آنه نموده بودم و وجود باورهای انتقالی از والدین و اطرافیان در باور من نسبت به اینکه خداوند بدلیل انجام این گناهان هم در این دنیا و هم در دنیای دیگر مرا مجازات خواهد کرد باعث دوری من از او شده بود . مانند کسی که از برق میترسد واگر جایی سم برق آویزان باشد از کنار آن فاطله میگیرد من نیز بدلیل این ترس از خداوند فاطله گرفته بودم تا جایی که حضور او را در زندگی و در کنار خود فراموش کرده بودم مگر در مواقعی که ترس از دنیای اطراف و اتفاقات بیشتر از ترس من از خداوند می گشت آنگاه به خداوند پناه می بردم جالب اینکه در آن لحظه او مرا تنها نمی گذاشت و به من در گزر از آن رویداد کمک میکرد ولی در پایان من آن گزر را به پای زرنگی و جورات خود می گذاشتم نه به عنوان حمایت خداوند ازمن و امروز برای برداشت موفق این قدم نیاز به ارتباط دوستانه با خداوند دارم حال سئوال این است چگونه می توانم چنین ارتباطی را برقرار کنم ؟
housein آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 11-25-2008, 08:59 AM   #2
amanda
تازه ثبت نام شده

حسین عزیز ما یک شبه بیمار نشدیم که یک شبه خوب بشیم . بشین بنویس که کجا ها در زندگی خداوند کمکت کرده . کجا ها آبرو یت را حفظ کرده . کجا ها نجاتت داده . چطور نیازهایت ( نه خواسته هایت ) را همیشه بر آورده کرده . چه چیزهائی داری که از داشتن آنها خوشحالی . فکر کنم اگر بخواهی تمامی اینها را به اضافه نعمتهائی که بهت داده بنویسی صفحات زیادی را به خود اختصاص دهد آنوقت است که اتصال برقرار میشود فقط بنویس
amanda آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 12-07-2008, 07:57 AM   #3
azadeh
تازه ثبت نام شده

azadeh به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض گفتگو با خدا

گفتگو با خدا
.....من با خضوع گفتم از شما به خاطر اين گفتگو سپاسگزارم
آيا چيز ديگري هست كه دوست داريد به فرزندانتان بگوييد
خداوند لبخند زد وگفت :
فقط اينكه بدانند
من اينجا هستم "هميشه"

:)حسين عزيز البته اين مطلب از نشريات برنامه و مربوط به آن ها نيست اما من خودم هر وقت احساس بدي پيدا مي كنم به اين شعر بلند نگاه مي كنم و حالم بهتر ميشود اگر دوست داشتيد و نشنيده بوديد براتون مي فرستم
azadeh آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 12-23-2008, 07:46 PM   #4
fanta
تازه ثبت نام شده

fanta به Yahoo ارسال پیام

دوست خوبم مهم اين است كه اكنون رادريابي وخداوند راشكر گذار باشي كه برنامه بهبودي خود راداري سپردن اراده وزندگي به خداوندي كه من درك كرده ام به اين صورت است كه اوپدر است ومن فرزندش ،از اين واضح تر .هدف اين برنامه همين است كه من رادر مسير انرژي خدا قرار دهد وبراي قرارگرفتن دراين مسير مقدماتي دارد .من انتخاب ميكنم ودر برنامه آزادي انتخاب دارم كه همان طور كه نيروي برتر م رادرك كرد ه ام وهمانطور كه به من جواب ميدهد وبرايم كار ميكند ،ايمان خود راتقويت ميكنم باشكر گزاري شب وروز واز اودعوت ميكنم وخواهش ميكنم كه اراده وزندگي مرابه دست گيرد ،چون من در قدم يك اقراركردم كه عاجزم وزندگيم اين چنين آشفته است .او خيلي بهتر از خود من برايم كار ميكند
همه كارها خدايي انجام ميشود ومن اكنون ايمان دارم اگر قبل از انجام كاري از اوبخواهم بامن باشد وپيام خود راتوسط كسي يا چيزي به من برساند آسوده خاطر آن كار راانجام ميدهم . وقتي كارفرمايم حقوقم رابه من ميدهم ديگر آن دست رادست خدا ميبينم واگر عذر مرا بخواهد حالم بد نميشود وسعي ميكنم باسكوت وخونسردي از خودش كمك بخواهم ودر بهرانها شكر گزار او هستم . شكر گزاري روز وشب به من جواب داده واكنون ميدانم كه اوصدايم راميشنود واودرون من است.موفق باشيد
fanta آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 02-06-2009, 10:06 AM   #5
admin
عضو خدمتگذار سایت

نقل قول:
نوشته اصلی توسط housein نمایش پست ها
حال سئوال این است چگونه می توانم چنین ارتباطی را برقرار کنم ؟
سلام

در رابطه با قدم سوم باید بگم که اول باید قدم های یکم و دوم را بردارید و نمیشود از پله صفر یهو بپرید پله سوم. پس شما نخست با قدم های یکم و دوم آشنا بشید.

اما در قدم اول میگه من نمی توانم , در قدم دوم میگه کس دیگری میتواند و برای مشورت کردن نیاز یک راهنما و دوستان بهبودی را به ما یاد آورد میشود و میگوید که راهنما میتواند یک نیروی برتر باشد اما نیست چون اون نیز همانند ما یک انسان است و ممکن است حال خوب و بد داشته باشد حال در قدم سوم خداوند همانطور که دوستانمان گفته اند نقشش را در زندگی ما پررنگ تر نشان داده میشود. اما باید دید که خداوند چگونه به من کمک میکند؟ خداوند وسیله ها را برایم فراهم میکند مثل زمانی که دارید در دریا غرق میشوید قایق را برایت میفرستد.

ارتباط با یک شبه متصل نمی شود , به مرور , به مرور , به مرور همون طور که در قدم اول شروع میشود هم میگوید به مرور می توانیم ارتباط بهتری را با دیگران آغاز کنیم. و در قدم دوم هم به مرور میتوانیم ایمان بیاوریم که نیرویی مافوق میتواند سلامت عقل را به ما بازگرداند و در قدم سوم هم به مرور ایمان و اعتقادمان نسبت به خداوند صحیح میشود .

اینکه چگونه میتوانید همیشه در هر قدم مطلب و اصل روحانی آن قدم را درک کنید , چند راه دارد :

1- شرکت در جلسات (که معمولاً بر حسب نیت و مسائل موضوع جلسه مربوط به مسئله ما میشود).
2- گوش کردن به صحبت اعضایی که مشارکت میکنند (درب تمام قدم ها در گوش کردن به مشارکت هایی است که در تجربه , نیرو و امیدشان با اعضا شریک میشوند و بر حسب میشه گفت معجزه آن شب راجع مسئله ما صحبت میشود. )
3- انتخاب آگاهانه (طبق قدم دوم) برای نیروی برتری که تجربه ارتباط با خداوند را داشته.
4- و اینکه مرور قدم سوم در هر روز و باز کردن دیدم نسبت به این مسئله که خداوند از هر راهی که بشود پیامش را به من باز هم از طریق وسیله هایش میرساند.
این چهار مورد میتواند در ارتباطمان کمک کند.

یک مثال برایت میزنم از دریافت کمک خداوند توسط وسیله هایش :

روزهای زیادی بود که دنبال فرصتی بودم که کار مورد علاقه ام رو گسترش دهم اما نمی دانستم چگونه . دعا کردم و از خداوند خواستم که وسیله اش را برایم فراهم آورد که من در کارم بتوانم بیشتر فعالیت کنم .
این دعا شخصی است و میتوانی به هر نحوی انجام دهی.
روز بعد در محیط مربوط به کارم نشسته بودم که یک نفر شروع به ارتباط با من کرد و گفت کارم بد بود و با تبلیغات در اینجا و آنجا کارم گسترش یافت.

به همین سادگی پیام برایم آمد. و امروزه کارم گسترش یافته است.

وقتی پیام میاد اگر فکر میکنی به دلخواهت نیست و منتظر جواب مطلوب خودت هستی حتماً سریعاً با راهنمایت تماس بگیر زیرا که ممکن است پیام اصلی که به صلاحت بوده را بگیری اما انجام ندهی و باعث بشود که ضرر کنی.

امیدوارم که توانسته باشم کمکی به شما بکنم.
با تشکر علیرضا
admin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 02-10-2009, 11:28 PM   #6
noushin
تازه ثبت نام شده

پیش فرض تصمیم

[size="4"]سلام
مدتها بود که در زندگیم با سر خودم جلو میرفتم و همیشه نتایج متفاوتی را میدیدم!ترس از نیروی برتر ازارم میداد چون شناختم اشتباه بودچون تا به حال در زندگیم عشقی نداده بودم نمیتوانستم عشقی را درک کنم!با هزاران عجز و نا امیدینیروی برترم را انتخاب کردم و این دفعه تصمیم گرفتم به او بس÷ارمو چه قدر زیبا بود اولین همایت هایی که از او میدیدم امروز زندگیم در دستان اوست کسی که عاشقانه مرا دوست دارد و همیشه بهترین را برایم میخواهد بنابرین همه چیز را به به او مس÷ارم و خودم کنار میروم
noushin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش