Nar-anon And Nara-teen  

بازگشت   Nar-anon And Nara-teen > پیام های بهبودی > پیام های کوتاه

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 12-31-2008, 08:19 AM   #1
azadeh
تازه ثبت نام شده

azadeh به Yahoo ارسال پیام
Wink كامل نيستم بلكه بسيار خوب هستم

دوستان من مي خواهم تو اين تاپيك هر چيزي كه كمك ميكنه تا "خودم را همينطور كه هستم دوست داشته باشم" بنويسم .
از شما هم دعوت مي كنم تا نقطه نظرات تون را بنويسيد.
azadeh آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 12-31-2008, 08:54 AM   #2
azadeh
تازه ثبت نام شده

پیش فرض ياد ميگيريم ...........

درمي يابم كه حتماً نقش مهمي در سعادت خودم دارم . موفقيت هايم را جشن ميگيرم و به خاطر همه چيز هايي كه به من دادند ممنون هستم

ياد ميگيرم با خودم طورري رفتار كنم كه گويي ارزشمند هستم . در يافته ام اگر به مدت كافي تمرين كنم آن را باور مي كنم
قدیمی 01-05-2009, 08:53 AM   #3
azadeh
تازه ثبت نام شده

Lightbulb تشويق

همه ما نيازمند تشويق هستيم ولي هنگاميكه تشويق ديگران دليلي براي رفتارم مي شود ، به آن ها اجازه مي دهم تا بر من قدرت داشته باشند . مردم ممكن است چيز هاي عالي و فوق العاده اي كه انجام داده ام را فراموش كنند و يا ممكن است مرا تشويق نكنند . من نبايد از آن به طور شخصي استفاده كنم . آه و ناله ترحم جويي و عصبانيت تنها گزينه هاي من براي انتخاب نيستند . اگر بتوانم ياد بگيرم كه اعمال و رفتار خود را مورد ارزيابي قراردهم و به قضاوت خودم ارزش بدهم آن وقت است كه رضايت و تائيد ديگران لذت بخش خواهد بود ولي ديگر براي آرامش من لازم نمي باشد .
قدیمی 01-05-2009, 09:01 AM   #4
azadeh
تازه ثبت نام شده

پیش فرض قدرداني

امروز از خودم قدرداني مي كنم به دنبال تائيد ورضايت ديگران نخواهم بود .ارخودم قدرداني خواهم كرد به خودم اجازه ميدهم تا بر اين واقف باشم كه من نهايت سعي خود را مي كنم و امروز نهايت سعي خود را كرده ام . براي امروز خوب وكافي است .
بينش و بينايي تو فقط هنگامي واضح وروشن خواهد بود كه بتواني به قلب خود بنگري
قدیمی 01-26-2009, 04:08 PM   #5
masoud
تازه ثبت نام شده

من نمیخواهم مقایسه کنم و مقایسه بشم .میخواهم خودم باشم و با داشته هام و کسب مهارتها برای خودم راهی انتخاب کنم که رضایت خودم در اون باشه و خیرو برکت برای دیگران هم داشته باشه . اینطوری من خودم رو دوست خواهم داشت .و خویشتن پذیر خواهم شد و در حسرت ها و ترس از دست دادن و ترس بدست نیاوردن غرق نخواهم شد و از لحظه ای که در ان هستم رضایت خواهم داشت .کم کم زیاده خواهی ها و زود خواهی ها از میان میرود و من با خودم دوست و رفیق میشوم و به خودم و کودک درونم بالنگی خواهم داد.و باز هم خودم را دوست خواهم داشت.
masoud آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 01-27-2009, 07:13 AM   #6
azadeh
تازه ثبت نام شده

پیش فرض قابليت هاي من

تمام قابليت هاي تبديل زندگي تو به شادماني و لذت در وجود خودت نهفته است
قدیمی 02-23-2009, 01:28 PM   #7
azadeh
تازه ثبت نام شده

Smile زندگي ام با ارزش است

............دلم ميخواهد از هرروز استفاده كنم و از اشتباهاتم به عنوان بهانه استفاده نكنم .حالا مي توانم همه چيزم را باديگران در ميان بگذارم .دردم را ميشناسم مي دانم قلب شكسته يعني چه ؟‌به گذشته نگاه مي كنم دردم را چندان قوي نمي بينم . به ياد زمان هاي خوب مي افتم حالا از درد فقط خاطره اي دارم .خود درد وجود ندارد
به همه ي خوبي هاي كه هنوز در تو و اطرافت باقي مانده اند فكر كن وشاد باش
قدیمی 02-23-2009, 01:51 PM   #8
azadeh
تازه ثبت نام شده

پیش فرض احساس كردم

اين مطلب را خواندم احساس خوبي نصيبم شد احساس كردم خيلي هم خوب هستم;)
جنبه هاي مثبت را در خودم وديگران ميپذيرم ، خطاها و ضعف ها را فراموش مي كنم با اين كار به رنجش پناه نميدهم
پس احساس خوبي نصيبم خواهد شد
قدیمی 03-07-2009, 07:39 AM   #9
azadeh
تازه ثبت نام شده

پیش فرض گاهي لازم است

د رالانان ياد گرفتم خودم را متحول كنم . بعد از يك عمر زندگي با بيماري الكليسم ، زياد خود را قبول نداشتم بنابراين خيلي مطمئن نبودم كه در نتيجه تلاشم كار خوبي صورت مي گيرد .
با نگاه كردن به كرم هابي ابريشم بهتر ياد گرفتم . از جسم خودشان . چيز زيبايي خلق مي كنند آنها (كر م اهاي ابريشم )انتخابي دراين مورد ندارند آفريده شده اند تا اين زيبايي را خلق كنند .
من ميتوانم يك چيز منفي را به مثبت تبديل كنم با تغيير داد نگرش هاي محكوم به شكست خودم ، انسان زيبا تري مي شوم . با اين زيبايي درونم آفريده شده ام و تنها اگر به خودم اجازه دهم آنرا مي توانم آزادانه ابراز كنم . الانان كمك كرد ياد بگيرم عشق را در زندگي ام درابتدا محسوب كنم . و قدر شناسي، اساي بهبودي الانان ،دوست داشتني هاي پنهان را به وضوح آشكار مي كند.
امروز ابريشم خوبي مي بافم و اجازه مي دهم هرچه را كه لمس مي كنم را زينت دهد . مجبور نيستم به زشتي هاي گذشته بنگرم ، جز اينكه از آن ها درس بگيرم و حال را بهتر كنم و زيبا ييهاي محصور شده در پشت راز هاي قديمي و نگرش هاي محكوم به شكست را آشكار كنم . يك روز در يك زمان ، از فرد بي نظيري لذت مي برم
گاهي لاز م است دوست اشتني بودن يك چيز را دوباره ياد دهم تا باز از دورن گل دهد........
7 مارس شهامت عوض شدن
قدیمی 04-07-2009, 11:26 AM   #10
azadeh
تازه ثبت نام شده

Smile من باخود مهربانم

از زماني كه مهربان بودن با خودم را آغاز كرده ام ، صداهاي دورن سرم ميگويند به اندازه كافي خوب نيستم كه از حقيقت صحبت كنم اي صداها منحصراً در نتيجه زيتن با الكليسم است كه منعكس مي شوند هنگامي كه اين حقيقت را دانستم به آن صداها مي گويم :
ساكت باشيد .من ديگر گوش نمي دهم
الانان تفكر مهرباني را به من ياد داد . اينها به يادم مي آورند كه دوست داشتني هستم و مي توانم خودم را دوست داشته باشم اين مهرباني و احترام به خودم كمكم مي كند با عزت نفس مبارزه كنم و به هر صدايي كه عاشقانه صحبت مي كند توجه كنم
"‌بايد يادبگيريم زندگي كنيم به چيز هايي كه براي زندگي مان خوب و مفيد است توجه كنيم و بگذاريم دنيا سرش به كار خودش گرم باشد"
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش