![]() |
|
|
#1 |
|
تازه ثبت نام شده
|
سلام
از اینکه مجبور به کمک گرفتن شده ام خوشحال نیستم.چندان هم امیدوار نیستم. ولی راه دیگری هم یافت نشد.:( ادم های دیگر چه قدر موفق بوده اند؟ ایا تحصیلات بالا در گروهتان داشته اید؟ همسر من که دچار این مشکل است متخصص جراحی است و هیچ اعتقادی به هیچ نوع رواندرمانی و نظیر ان ندارد و این کار را برای من مشکل می کند. لطفا نظر خود را بفرمایید |
|
|
|
|
|
#2 |
|
تازه ثبت نام شده
|
ایا بیمار با تحصیلات دکتری داشته اید؟
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
تازه ثبت نام شده
|
يادآوري امروز
اضطراب با اندوهي كه به همرا دارد فردايت را دچار پوچي نخواهد كرد با قدرتش امروزت را بيهوده مي سازد " دلايلت فوق العاده بودند ، ولي مساله اين است كه فرضيه ات كاملاً اشتباه است" از نشريه تجربه نيرو اميد جلد 3 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
تازه ثبت نام شده
|
دوست من سلام ، من احساس تو را دقيقاً درك مي كنم هرچند كه نميدانم چرا از كمك گرفتن خوشحال نيستي!اما از درد اين بيماري هيچ قشري ، هيچ كسي در امان نيست من هم روزي ازاينكه بيمارمن با تحصيلات عالي و هوش و آگاهي بالايش در دام اعتياد افتاد بسيار متعجب بودم .اما وقتي وارد برنامه شدم ...... همه چيز فرق كرد . حالا ميدانم چيزي كه شايد باعث ميشد تا من از ديگر دوستان بهبودي احساس رنج بيشتري قبل از برنامه داشته باشم همين طرز تفكرم بود .
دوست من بهتر است خودت را به اولين جلسه نارانان برساني مواظب خودت باش عزيزم |
|
|
|
|
|
#5 |
|
تازه ثبت نام شده
|
سلام دوستان
من گیجم هنوز نمی دانم از کجا باید شروع کنم . من 4 سال است ازدواج کردم ابتدا قرص هایی را همراه همسرم می دیدم که می گفت برای ترک اعتیاد همکارش می گیرید بعد متوجه شدم که خودش مصرف می کند الان هم نمی دانم قرص مصرف می کند یا مواد چون خیلی محتاط رفتار می کند و من با کنجکاوی تمام هم متوجه نمی شوم که کی مصرف کرده است ولی از اخلاق بد و انتظارات بی جایش متوجه هستم که یک مصرف کننده است یک هفته است که فقط سکوت کردم و به هیچ کارش کاری ندارم- برای بهبودی عجله دارم مثل همیشه :( |
|
|
|
|
|
#6 |
|
تازه ثبت نام شده
|
دوست عزيزم راضيه بهترين كاري كه مي تواني انجام دهي اين است كه خودت را به اولين جلسه محلي برساني و آنجا با دوستان بهبودي جديد ات كه بهتر است از افراد قديمي آن جلسه باشند مرتب در تماس باشي ازاينجا شروع كن عزيرم كه به نظر من مهمترين و بهترين كاري است كه مي تواني انجام دهي منتظر پيام هاي بعدي ات هستم
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
عضو خدمتگذار سایت
|
نقل قول:
سلام با شرکت در جلسات باز معتادان گمنام میتوانید این حقیقت را دریابد که هیچ مذهب خواص , افراد خواصی از شر بیماری اعتیاد در امان نیستند. من با شرکتم در این جلسات افرادی را با دارا بودن مدارک دکترا و فوق دکترا و پروفسوری هم دیده ام. نمی شود گفت چون دکتر است یا آن مدرک را دارد پس معتاد نمیشود. عین بمبی میماند که نگاه نمی کند نظامی هستی یا عادی میکوبد و نابود میکند. اما بهتر است دست از تغییرش بردارید و به قول دوست مان آزاده خانم در جلسات شرکت کنید. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
تازه ثبت نام شده
|
[سلام دوست عزیز
در مورد سوالت باید بگم که نگران نباش فقط تو نیستی که بیمارت تحصیل کردست توکلت به خدا باشه اگه دوست داشتی واسم ÷یام بذار تا راهنماییت کنم |
|
|
|
|
|
#9 |
|
تازه ثبت نام شده
|
سلام دوست عزيزم بيمار من هم تحصيلات بالا داشت و غرور زيادي بابت آن داشت و با ناباوري ميگفت كه هرگز گرفتار مواد نميشود چون هروقت كه بخواهد ميتواند ترك كندو آنقدر هم پول دارد كه هيچوقت كارتن خواب نشود اما با رفتن به كلاسهاي ان اي و آشنا شدن با كسانيكه تحصيلاتشان از او بالاتر است حالا اعتراف ميكند كه چه تصورات اشتباهي داشته. فقط شايد بهتر باشد كه او را متقاعد كني كه فقط چند جلسه به جلسات برود.موفق باشي
|
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|